Збірник наукових праць Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія: військові та технічні науки (Feb 2020)

ОКРЕМІ АСПЕКТИ МЕТОДИКИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТА БРОНЕТАНКОВОЇ ТЕХНІКИ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

  • Вадим Сівак,
  • Володимир Тищук,
  • Андрій Карпенко

DOI
https://doi.org/10.32453/3.v79i1.110
Journal volume & issue
Vol. 79, no. 1

Abstract

Read online

У статті розкрито сутність та зміст методики удосконалення технології введення в експлуатацію автомобільної та бронетанкової техніки Державної прикордонної служби України. Наведено аспекти наукових досліджень, що розкривають процедуру автоматизації процесу введення в експлуатацію автомобільної та бронетанкової техніки в Державній прикордонній службі України. Також визначено сутність процедури автоматизації технології введення в експлуатацію, як основного етапу її функціонування. Сенс запропонованої методики – створення єдиного інформаційного простору та бази даних про зразки автомобільної та бронетанкової техніки, якими оснащується ДПСУ з різних джерел та занесення даних про їх технічний стан при постановці на облік. Методика призначена для використання фахівцями служби безпеки дорожнього руху та відділу автомобільної та бронетанкової техніки Департаменту технічного забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України. Новизна методики удосконалення технології введення в експлуатацію автомобільної та бронетанкової техніки Державної прикордонної служби України полягає в тому, що у ній застосовується інформаційна технологія автоматизованого накопичення інформації про транспортні засоби при постановці їх на облік та еволюцію в процесі експлуатації, при створенні єдиного інформаційного простору у межах відомчої системи ГАРТ.

Keywords